Mijn Blog

Swiss Ladies Open

Afgelopen week heb ik in Zwitserland het Swiss Ladies Open gespeeld op golfbaan Gerre Losone.
Een erg mooie baan tussen de bergen in Zwitserland. Helaas regent het daar ieder jaar weer en dus ook dit jaar.
De eerste ronde verliep zonder problemen. Ik speelde vrij goed en maakte een makkelijke -1. Helaas maakte ik teveel onnodige bogeys om een stuk lager te gaan die ronde.
De tweede ronde was op vrijdag middag. Ik sloeg de ballen niet goed vanaf de tee en ook mijn ijzers kwamen niet dicht genoeg bij de vlag. Hierdoor was het lastig om birdies te maken en met een paar 3 putjes stond ik 3 over na 12 holes. Op dat moment regende het al een half uurtje. Maar het ging steeds harder regenen en op mijn 13e hole werd het spel stil gelegd omdat de baan te nat werd. En vanaf toen begon het wachten. Na een paar uur wachten op vrijdag bleek dat we de baan niet meer in konden en het spel zou hervat worden op zaterdag ochtend om 7.30. Ook zaterdag regende het de gehele dag en uiteindelijk kon ik pas zondag ochtend mijn ronde afmaken. Het lukte me niet om op de laatste 6 holes 3 birdies te maken voor de cutlijn. Dus weer op naar het volgende toernooi! Volgende week speel in in Finland.
Groetjes Marjet van der Graaff
 

Deel dit bericht: