Mijn Blog

Slowakije Ladies Open

Het toernooi in Slowakije was voor mij het vierde toernooi op rij. De toernooien daarvoor sloeg ik allemaal wel goede ballen, maar deze week was het niet meer zo goed. Mijn swing liet het een beetje afweten. Ik sloeg de ballen weer wat naar links en ook mijn vertrouwde fade vanaf de tee liep niet helemaal soepel.

Hoe dat komt, dat is de vraag. Waarschijnlijk net teveel achter elkaar gespeeld zonder les te nemen. Ook de vermoeidheid speelde wel een rol. Daardoor sluipen er kleine foutjes in mijn swing. Het resultaat was dat ik met +3 en +7 de cut niet haalde.

Gelukkig kon ik de dag erna lekker naar huis vliegen en me voorbereiden voor het Ladies Open komende week op Broekpolder. Morgen een dagje goed uitrusten en weer even goed werken aan mijn swing. Dinsdag nog even langs mijn coach en dan moet het allemaal weer goed voelen.

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: