Mijn Blog

Ladies German Open

Afgelopen week heb ik weer gespeeld, namelijk in Duitsland. Een erg mooi en goed georganiseerd toernooi waar veel publiek op af komt.

Het toernooi vond plaats op Golfpark Gut Hausern in de buurt van Munchen.

Net als afgelopen weken stond ik de ballen weer lekker te raken. Ik sla mijn drives ver en voornamelijk ook recht. Dat scheelt al een hoop. Ook mijn ijzer slagen waren best goed. Ik raakte veel greens in regulation waardoor ik veel birdie kansen creëerde voor mezelf.

Maar dat is het enige wat me op dit moment een klein beetje in de steek laat: Mijn putter. Het is allemaal niet heel slecht, maar de putts gaan er niet gemakkelijk in de laatste tijd.

Toch waren mijn scores niet slecht de eerste 2 dagen. Met een totaal van -2 na 2 dagen haalde ik de cut vrij gemakkelijk. Zeker te bedenken dat ik de tweede ronde pas om hal 9 s’avonds finishte door een onweer delay. Het is dan altijd lastig om na 2 uur wachten in het clubhuis de draad weer op te pakken.

In het weekend hoopte ik een beetje op een laag rondje, wat goed mogelijk was op die baan. Maar helaas bleef deze uit. En met een score van totaal -5 voor het toernooi werd ik gedeeld 35e. Natuurlijk weer een prima toernooi, maar er zit meer in. Het voelt allemaal goed, dus ik moet gewoon geduld hebben, blijven doorgaan zoals in nu bezig ben en dan valt alles vanzelf wel op zijn plaats. Ik ben in ieder geval een stuk gelukkiger met mijn spel op het moment en heb weer veel plezier in het golfen!!

Komende week speel ik in Slowakije, tussen de skipistes!! Het verslag zal volgende week te lezen zijn.

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: