Mijn Blog

ISPS Handa Portugal Ladies Open

Afgelopen week heb ik in Portugal gespeeld, namelijk op Campo Real Golf in Lissabon. Een mooie baan in de heuvels bij Lissabon. Dat betekende veel de berg op en af lopen en dat in bijna 35 graden. Maar gelukkig kan ik daar goed tegen en heb ik liever zon dan regen.

Helaas lukte het me niet om de cut te halen deze week. Mijn scores van level par en +3 waren niet genoeg. De cut lag op -1. Toch was ik niet geheel ontevreden. Ik sloeg te ballen goed van de tee. Mijn ijzers naar de green ware niet scherp genoeg om veel birdies te maken. En birdies moest je wel maken op die baan om hoog te eindigen. Daarnaast zat het putten weer niet mee deze week. Ik miste veel birdieputts en maakte ook een aantal onnodige 3-putts.

Het gevoel in de swing zit goed. Heb er dan ook vertrouwen in dat het de komende weken gewoon weer goed moet gaan. Wat scherper worden met de ijzers en de putter is het doel voor komende week. Dinsdag vertrek in naar Duitsland, Munchen, voor het volgende toernooi dat op donderdag begint.

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: