Mijn Blog

Lesgeven en coachen

Lesgeven en coachen

Na mijn carriere als playing pro, ben ik nu volop bezig met lesgeven en coachen. 

Wat doe ik nu?

- Golf Wouwse Plantage:
Op donderdag, vrijdag en zondag ben ik werkzaam als teaching pro op Golf Wouwse Plantage. Een mooie baan met goede oefenfaciliteiten waar ik wekelijks met veel plezier les geef. Mocht u intresse hebben in een golfles, dan kunt u altijd inboeken via de link naar de online lesagenda en per mail.

- Nederlandse Golf Federatie:
Op dit moment ben ik Nationale coach van de B-selectie van het Nederlandse dames golf. Ik coach de meisjes van de Nationale selectie tussen de 11 en 14 jaar. Daarnaast help ik met Niels Kraaij met de coaching van Jong-Oranje en de Oranje dames. Regelmatig hebben we dag en weekend trainingen. Ook reis ik mee met toernooien als coach.

- Opleiding tot A-professional:
Na mijn PGA Holland diploma voor B-professional ben ik bezig met het behalen van mijn diploma voor A-professional.

 

Deel dit bericht: