Mijn Blog

Ook Marjet van der Graaff te zien op playlikeapro.nl

Ook Marjet van der Graaff te zien op playlikeapro.nl

Marjet van der Graaff is de derde pro die instructievideo’s gaat maken voor de website www.playlikeapro.nl. Het online videoplatform is in november gelanceerd met Kyra van Leeuwen en Inder van Weerelt als eerste golfprofessionals. Daar komt Van der Graaff nu bij. ’Marjet is een aanwinst voor Play Like a Pro’, vertellen de eigenaren van Play Like a Pro, Etienne Verhoeff en Bram Kersten trots. ’Ze heeft een mooie carrière als golfprofessional gehad op de Europese Tour en is nu druk bezig om PGA instructrice te worden.

Over Play Like a Pro is Van der Graaff enthousiast: ‘Het leuke aan Play Like a Pro is dat mensen zelf op zoek gaan naar golfinstructies en ze daardoor gemotiveerd worden om meer de gaan trainen en eventueel lessen te nemen. Hoe meer mensen aan het golfen en oefenen zijn, hoe leuker.’

Play Like a Pro is sinds november 2014 actief op de Nederlandse markt. Jaarlijks zullen op de website www.playlikeapro.nl ruim honderd instructievideo’s worden geplaatst. De video’s zijn kort, duidelijk en de instructies komen van pro’s de gespeeld hebben op de (Ladies) European Tour. Op Facebook loopt op dit moment een actie waarbij een abonnement voor drie maanden te winnen is.

Deel dit bericht: