Mijn Blog

Nieuwe uitdagingen!

Afgelopen week ben ik begonnen met de opleiding tot teaching pro bij PGA Holland. Een hele omschakeling. Van veel trainen en spelen terug naar de schoolbanken en stage lopen. 
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik raakte het plezier in spelen en trainen kwijt. De motivatie werd minder en kon er niet meer 100% voor gaan. Ik ga me nu inzetten voor het meisjes en dames golf in Nederland. Coachen van de betere amateurs, opleiden van meiden en dames en het werven en behouden van de jeugd.
Komende jaren ga ik stage lopen op Golf Centrum Noordwijk onder leiding van Floris Vos. Daarnaast zal ik me voor de Nederlandse Golf Federatie gaan inzetten op het gebied van meisjes en dames golf op het gebied van coursemanagement en wedstrijdbegeleiding.
Ik blijf zelf nog wel wedstrijden spelen, maar voornamelijk in Nederland. De wedstrijden en pro-ams van PGA Holland en hopelijk het Deloitte Ladies Open. Hiervoor zal ik blijven trainen naast mijn stage, maar wel op een lager pitje. 
Heeft u intresse in lessen, baantrainingen, wedstrijdvoorbereiding of heeft u een bedrijfsclinic waar u me voor wilt inzetten??? Neem dan gerust contact met me op.

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: