Mijn Blog

Turkish Airlines Ladies Open

Afgelopen week heb ik gespeeld in Turkije. Het was voor mij het tweede toernooi van het seizoen. Na hard getraind te hebben in Nederland met Eric der Kinderen en een goede baanles van Tom O’Mahoney was ik er klaar voor. Ik speelde op Golf National in Belek. Een erg mooie baan, maar lastig.
Na al die jaren daar gespeeld te hebben weet ik dat je het beste de bal in het spel kan houden en niet teveel willen van de tee. Dus veel ijzers, resque en houten 3 van de tee. De bal in het spel houden was het doel. Ik sloeg de ballen goed de eerste 2 dagen, helaas liet mijn putten het de tweede dag een beetje afweten, maar met een score van -1 en +2 haalde ik gemakkelijk de cut. Met een score van +1 totaal na twee rondjes stond ik zelfs in de top 10. 
Ook in het weekend hield ik de bal goed in het spel en zat ik nog steeds bovenaan in het veld. Helaas liet ik wat slagen liggen aan het einde van de laatste ronde, maar uiteindelijk een goede 14e plaats. Voor mij een bevestiging dat ik nog steeds goed mee kan draaien op de Europese Tour, ook als ik ze niet allemaal 100% goed sla. Dit geeft me weer vertrouwen en zin in de komende weken. Komende week speel ik in Portugal op Campo Real bij Lissabon. 

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: