Mijn Blog

De laatste loodjes van 2012

Het seizoen zit er alweer bijna op. Met nog een toernooi op de kalender voor mij is het einde van mijn vijfde seizoen als professional in zich. Op dit moment sta ik 57e op de order of merit van de Ladies European Tour. Dit is ruim voldoende om automatisch mijn kaart voor 2013 te krijgen. De top 80 geeft recht op een Tourkaart voor het nieuwe seizoen.

Afgelopen weken heb ik een aantal wedstrijden gespeeld op de LET Accesstour. Met een 4e plaats in Griekenland en een 3e plaats in Spanje ben ik klaar voor de grote afsluiter van het seizoen. Begin december speel ik in Dubai, op de Emirates Golf Club. Een groot en mooi toernooi!

Volgend jaar ga ik natuurlijk door met spelen op de Europese Tour. Hiervoor kan ik altijd nog wat sponsoren gebruiken. Mocht u interesse hebben om mij te steunen voor het nieuwe seizoen, dan kunt u altijd via de email contact met mij opnemen!

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: