Mijn Blog

De laatste loodjes

Op dit moment ben ik volop aan het spelen op de LETTAS. Dit is een soort Challangetour voor dames. Het is een onderdeel van de Europese Damestour, maar dan een niveau lager. Ik heb dit jaar 5 toernooien op deze tour gespeeld. Op dit moment sta ik 2e op de ranking. De beste 2 speelsters op de order of merit van deze tour krijgen een volledige Tourkaart voor de Europese Damestour voor 2012. Met nog 1 toernooi te gaan heb ik nog alle kansen om via deze weg mijn tourkaart te bemachtigen voor 2012. Een goed resultaat volgende week is wel nodig, want er zijn meer speelsters die azen op een plek bij de beste 2! Mocht ik niet in de top 2 eindigen, dan ga ik in januari terug naar Qualifing School. Daar zijn alsnog 30 tourkaarten te verdienen. U kunt mij volgen komende week via www.letaccess.com. Groetjes Marjet

Deel dit bericht: