Mijn Blog

Terre Blanche Nice

Afgelopen dagen heb ik mijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Deze wedstrijd telt niet mee voor de Europese Tour. Het is een soort kleinere tour voor dames. Voor mij een ideaal toernooi als voorbereiding op het seizoen. Het toernooi zou uit 3 rondes bestaan, maar helaas door hevige regenval ging de eerste ronde niet door. Hierdoor werd het toernooi over 2 rondes gespeeld en was er geen cut. Het prijzengeld werd verdeeld over de beste 25 professionals. 

De eerste ronde maakte ik +4. Ik sloeg de ballen de eerste 9 holes best goed, maar het werd eigenlijk steeds minder. Ik ging steeds meer greens missen met mijn korte ijzers, waardoor het lastig was mijn score bij elkaar te houden. En met 2 dubbels op de kaart gaat de score hard. 
Na wat training en slaap ben ik vrijdag aan de tweede ronde begonnen. Na een zwakke eerste hole kwamen de birdies al snel, maar liefst 7 die ronde. Ik sloeg de ballen best prima en twee keer een chip in helpt altijd wel. Ik maakte die ronde -4 wat me totaal op level par voor het toernooi bracht. Hiermee eindigde ik op een 11e plaats. Een goed begin van het seizoen voor mij. Ik heb nu een week om de kleine fouten eruit te halen en me voor te bereiden op mijn eerste Europese toernooi van het jaar in Marokko. 

Groetjes Marjet

Deel dit bericht: